Хиляди мотористи и хора от цялата страна ще се включат в шестото издание на Масово нощно каране 2020, организирано от Сдружение „Софийски мотористи“. Нощното каране отново е под надслов „Толерантност на пътя“, с което участниците почитат паметта на загинали във войната по пътищата. Събитието ще се проведе първата събота след средата на септември, както винаги, като тази година ще бъде на 19.09 от 21:00ч.

Мотористите ще стартират пред входа на НИМ (Резиденция „Бояна“) и ще преминат през столични булеварди. Крайна точка за втора поредна година ще бъде полигонът на Автошкола Василеви, където всички присъстващи ще се насладят на Стънт шоу, а веднага след шоуто ще се започне и DJ парти.

Кампанията се провежда под патронажа на Столична Община, СДВР, КАТ и с подкрепата и партньорството на рали шампиона Крум Дончев. Към масовото шествие се очаква да се присъединят и други известни личности от авто и мото средите в цяла България.
Участниците в Масово нощно каране 2020 ще имат „Зелена светлина“ по време на цялото шествие по софийските булеварди.

Екипът на Автошкола Василеви призовава всички да спазват правилника и закона за движение по пътищата и спазване на обществения ред.

Заповядайте на най-голямото мото събитие на годината!
Учебният полигон на Автошкола Василеви ще бъде отворен за всички фенове на моторите, които споделят идеята за повече „Толерантност на пътя“!

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: