IMG_3889Събитието се проведе на 11 и 12 юни в Интер Експо център и събра над 10 000 души.
Всички посетители на „щанда“ на Автошкола Василеви получиха ваучер за 10 % отстъпка за избрана от тях услуга от всичко което предлага школата: шофьорски курсове за всички категории – А, А1, А2, B, В1, В+Е, С, С+Е, D; Психо тест; курсове за Превоз на опасни товари / ADR, Професионална компетентност, Възстановяване на контролни точки и др.
Екипът на Василеви представи и кампанията „Мисия Безопасност“, която започна на 04 юни и всяка събота в учебните центрове на Василеви предоставя възможност да бъде посещавано безплатно обучение за опресняване и актуализиране на знанията за пътна безопасност. Голяма част от посетителите поставиха алко очилата на автошколата, които симулират усещането при състояние, в което дрегера отчита 1, 2 промила. По забавен начин припомнихме колко е важно да бъдеш отговорен на пътя и че е важно и полезно да бъдеш информиран за новите правила в най- често променяния закон – ЗДвП.
IMG_3849Освен като изложители в двудневният спектакъл на красиви и мощни автомобили и уникални пилотски изпълнения, Автошкола Василеви връчи специална награда в конкурса Мис Тунинг 2016. Момичето, което беше избрано да получи като награда шофьорски курс за категория „В“ се казва Инес и от Перник.

IMG_3865IMG_3851IMG_3855

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: