Автошкола Василеви изразява своята съпричастност и подкрепа към хората в неравностойно положение, като осигурява единствен по рода си, специално оборудван учебен автомобил, предназначен за хора с двигателни проблеми.
Настройките на специализирания автомобил могат да бъдат регулирани, в зависимост от конкретните нужди на всеки курсист.

Така например, за провеждане на учебен курс на курсист с проблеми на долните крайници, специализираният учебен автомобил бива оборудван с лостова система, с помощта на която газта и спирачката се прехвърлят на волана. За по-лесно управление при проблем с горните крайници, е проектирана въртяща топка с джойстик за управление от волана. При нужда се поставя предпазител върху педала на газта или устройството за освобождаване и застопоряване на ръчната спирачка. Други функционалности на автомобила са смяната на мястото на лоста за пътепоказателите, разширяването, повдигането и обръщането на педалите на автомобила, удължаване на скоростния лост и др.

Зачитане на вътрешно присъщото достойнство, самостоятелността на индивида, включително свободата на личен избор и неговата независимост, недопускане на дискриминация, пълноценно и ефективно участие и включване в обществото, уважение към различията и приемане на хората с увреждания като част от човешкото многообразие и човешкия род, равни възможности и достъпност са основните принципи на Конвенция на ООН за правата на хората с увреждания, зад които ние, от Автошкола Василеви заставаме. Целият ни екип се гордее, че все повече хора с двигателни проблеми завършват успешно шофьорския си курс при нас, което им дава повече свобода и мобилност. Приемаме премахването на бариерите и ограниченията за хората с увреждания като наша мисия и ще работим с ентусиазъм и упоритост в тази посока!

Повече информация за курса можете да разберете тук: и на телефон +3590876 976 144. Очакваме ви!

 • Благодаря на Дани Дикльовски за изключителното търпение

  Анна Маринова ( Анна Маринова )
  Анна Маринова
  От все сърце изказвам моята сърдечна благодарност на моя инструктор Дани Дикльовски, благодарение на когото днес успешно взех изпита по кормуване за категория "В". Благодаря на Дани Дикльовски за изключителното търпение, отношение, за изчерпателните обяснения, индивидуалния подход, чудесно настроение, насърчения! Той не само е истински професионалист, но е чудесен човек! Благодаря за професионализма на цялата Автошкола "Василеви"! Искрено осъзнавам, че има още много какво да се уча и какво да желая, но Вие давате чудесна основа и то по един професоинален начин! От все сърце и непременно ще препоръчам школата на всички мои приятели! Нека Бог да ви дава дълги и благословени години на целия екип в здраве, радост, обич и всяко добро! С почит, уважение и благодарност, Ваша Анна Маринова.
 • След като се опарихме от "евтините" курсове се прехвърлихме в Автошкола "Василеви" и видях разликата!

  Ангел Петров
  Искам отново да благодаря на Автошкола "Василеви"! Много са коректни, инструкторите са на ниво. След като се опарихме от "евтините" курсове се прехвърлихме в Автошкола "Василеви" и видях разликата! Не се лъжете по промоции. Истинското обучение е във Василеви.
 • Гергана Христова
  Хората са отзивчиви, професионалисти и с перфектен автопарк! Мнението ми се протвърди на 100% , че Фирмата за шофьорски курсове в София е една - Автошкола "Василеви".
 • Евелина Спасова
  Василеви не са добри. Василеви са най-добрите. Ако ходиш там, искай инструктор да ти е Митко... Ще черпиш!
logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: