Уважаеми клиенти,

В последните дни сме свидетели на масирана тролска атака към сайта и бизнес профила в Google  на Автошкола Василеви, която се изразява с публикуването на агресивни и многобройни негативни коментари за работата на школата, цените и качеството на предлаганите от нас услуги.

Атаката е резултат от нашата позиция, свързана с подкрепата на измененията в нормативната уредба в страната, които ще доведат до изсветляване на бизнеса, повишаване на качеството на услугите, намаляване на бюрокрацията и хартиения документооборот, увеличаването на възможностите за качествен контрол и премахване на сивия сектор и корупцията при обучението на бъдещи водачи на МПС.

Това са неща, за които ние винаги сме апелирали и сме се борили, защото нашата цел е да предлагаме качествено обучение, оптимални условия за неговото провеждане, професионално изградени и квалифицирани преподаватели, добър автомобилен парк и организация за провеждането на курсовете.

Тази наша цел, винаги е била в конфликт, с „школи“, които компроментират процеса, както като качество на обучение, така и като корупционно поведение, отношение към курсистите и създаването на възможност на не добре обучени водачи, да получат свидетелство за правоспособоност и да излязат на пътя. Големият брой на пътно-транспортни проишествия в страната, предизвикани от млади водачи, се дължи преди всичко на тези дефекти и пороци в обучителния процес.

Приветстваме усилията на държавата, които ще доведат до повече сигурност за курсистите, за обучителите и за целия процес. Съзнаваме, че автошколите, които не спазват правилата, отказват да се развиват и изостават с десетки години от нормалните процеси и модели на европейско обучение, ще се борят с всички средства, тези промени да не бъдат приети.

Апелираме да не се подвеждате по измислените аргументи, че „с промените ще се съсипе бизнеса“ или „ще се повиши цената на курсовете“. Това не е така и няма как, въвеждането на изисквания за квалификация, за собственост на автомобилите, за трудови договори с инструкторите, въвеждането на електронни досиета и т.н., да бъдат валиден аргумент в тази посока. Помислете и Вие и Вашите родители и близки, дали искате да бъдете обучавани по този начин и да получавате „книжка на всяка цена“ или да бъдете обучени при ясни правила, заявена стойност на курса от фирми, които плащат данъци и осигуровки, обезпечават процеса на обучение с качествени автомобили и квалифицирани инструктури?

Ние, както и досега, ще продължим да отстояваме своите позиции и кауза, да предоставяме възможно най-качественото обучение, без компромиси с техника, иновация и квалификация. Вашето доверие е най-ценният ни капитал. То ни дава увереност да продължим, защото благодарение на подкрепата Ви, през годините, от една от многото, се превърнахме в най-голямата школа на Балканите, синоним на качество, иновации, социална отговорност и отношение към клиенитите.

Разчитаме на Вашата подкрепа и в този момент на битка, за това децата ни да имат все по-добро обучение, а по пътищата ни да има по-малко катастрофи, измерващи се в човешки живот, травми, скръб и огромни материални щети.

Молим, оставете Вашия искрен отзив за преминатото обучение при нас:

Василеви, Учебен Център I Люлин: https://bit.ly/3leMzdI

Василеви, Учебен Център II Надежда: https://bit.ly/2GueUh8

Василеви, Учебен Център III Овча купел: https://bit.ly/36xUNcx

Благодарим Ви за доверието и подкрепата!

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: