Мечтаете да карате мотор? Запишете се за курс за управление на МПС от Категория А, А1 или А2 сега и вземете 50 лева отстъпка от цената на обучението Ви! Промоцията е валидна до 31 май 2020 година.

Безопасното управление на мотоциклет изисква сериозни умения и отговорно поведение на пътя. При нас ще получите солидна теоретична и практическа подготовка, която ще ви даде повече сигурност в ежедневните ситуации на пътя. Ще се запознаете с теми като „Безопасност на движението“ и „Общо устройство на мотоциклета”. Под вещото ръководство на професионалните ни инструктори ще работите за качества като координация, баланс и концентрация и ще имате възможност да тренирате уменията си на полигон и в градски условия.

„Управлението на мотоциклет носи усещане за свобода, засилва връзката със заобикалящата те среда и може да е изключително зареждащо, особено когато шофираш из живописни местности. Но трябва винаги да си нащрек и да предвиждаш  вероятните маневри на всички участници в движението, да си готов за неочакваното. Топ приоритет в Автошколата ни е да работим върху всички качества, които ще развият у вас тази сигурност и предпазливост при шофирането“, коментира инж. Васил Балкански, инструктор в школата.

За записвания: копие от диплома и снимка. За повече информация вижте тук.

Офис Надежда

0876976144

Офис Люлин

0896650173

Офис Овча Купел

0896650181

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: