Курсистите на автошкола Василеви в категория „А”, които се обучават на мотоциклет KYMCO СК 1 125 и преминат успешно изпита за правоспособност получават още една екстра – карта с различни нива на реални отстъпки за пазаруване в магазини  MOTOPOINT.

Колкото повече, толкова повече!

Мотоциклетистите ще получат Silver Card, която им дава 5% отстъпка, докато направят покупки с натрупване на стойност 2500 лв. Тогава се преминава към следващото ниво – Gold card, която носи отстъпка 10%. За да получи VIP Card, клиентът трябва да направи покупки с натрупана стойност 5000 лв. Като горд притежател на последното ниво карта, получава и 15% отстъпка.

MOTOPOINT предлага продукти от световни марки за автомобили и мотоциклети, произведени при най-високи стандарти за качество –  моторни масла, добавки, автокозметика, каски, специализирана екипировка, обувки и аксесоари.

В MOTOPOINT може да откриете марки като ARAI, RST, TUCANO URBANO, EVO+, CELLULARLINE, LIQUI MOLY, QUIXY, XERAMIC, SONAX и други. Най-голямото предимство на MOTOPOINT, е, че всички продукти са с гарантиран произход, директно от официалния вносител на марките за България.

Отстъпката по картата MOTOPOINT важи и за сервизно обслужване в „Senax Auto&Moto Service”.

Какво по-хубаво от това да получите отстъпка още в началото, когато Ви предстои покупката на пълно оборудване, което ще Ви осигури по-безопасно каране – от каската с високо ниво на защита, до последно поколение интерфон, с който може да слушате музика, докато се наслаждавате на маршрута, или да поддържате връзка с навигатора в групата, ако се отправите на по-дълго пътешествие.

„Най-важното за младите водачи е да разберат още в самото начало, че каквото и да се случва около тях винаги трябва да поставят безопасността на първо място.  Удовлетворени сме, че благодарение на колегите от Автошкола Василеви ще се опитаме да възпитаме заедно чувство за отговорност на пътя в курсистите, положили успешен изпит за категория „А”. Желанието ни е, те да продължат още по-безопасно и да изберат най-сигурната каска и най-добрата  екипировка”, коментираха от екипа на MOTOPOINT.

Автошкола Василеви и MOTOPOINT Ви желаят безаварийно пътуване, хубави гледки по пътя и нови приключения на две гуми.

 

Магазини MOTOPOINT:
гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” 92; 0892 922 922
гр. София, Сердика Център, ниво -1; 0898 652 028

 

При достигане на следващо ниво по програмата за лоялност, клиентите получават автоматично нова карта с по-голям процент отстъпка. Всички покупки, независимо от стойността им се натрупват в профила на картодържателя.
Silver card:   250 – 2 500 лв. – 5 %
Gold card:  2501 – 5000 лв. – 10 %
VIP card:   5001  – 10 000 лв. – 15 % 

 

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: