Нов мотоциклет KYMCО се присъедини към автопарка на автошкола Василеви. Курсистите в категория А могат да се обучават на СК 1 125, модел, който се радва на голям интерес от почитателите на марката по цял свят.

Тайванската компания KYMCO избра автошкола Василеви за партньор в развитието на своята социална програма в България.

„Смятаме, че СК 1 125 е един от най-подходящите модели на марката за обучение на млади водачи, които искат да развият своите първоначални умения на сигурен мотоциклет. KYMCO е марка с повече от 50 – годишна история, която присъства трета година в нашата страна, като се стреми да подкрепя развитието на различни програми за безопасност.”, коментираха от фирма „Сенакс” ООД, официален вносител на KYMCO за България.

СК 1 125 е 125 кубика, с четиритактов двигател и петстепенна скоростна кутия. Максималната му мощност е 7.7 кВ (10.3кс) при 8000 оборота в минута. Охлаждащата система е тип въздушно охлаждане.

Привлекателен спортен дизайн с лека носталгична ретро нотка в излъчването и отлични технически характеристики. Това е СК 1 125 и нещо повече, което водачите могат да почувстват, когато чуят звука на двигателя.
Напоследък повече хора търсят алтернативни начини за придвижване в натовареното ежедневие – бързо, икономично, удобно и сигурно, което увеличава броя на курсистите в категория А. Първите от тях, които тестваха модела, са удовлетворени от комфорта и цялостното усещане, което им създава СК 1 125 по време на часовете, прекарани на мотоциклета.
Курсистите, успешно положили изпит за категория А могат да продължат своето пътешествие на две колела като изберат един от всички модели скутери и мотоциклети на KYMCO.

Най-очакваната премиера на марката за 2017 година – AK 550 пристигна в България преди броени седмици.

Истинско съвършество от иновативна технология и първокласен спортен дизайн в сегмента „Super Touring“, AK 550 е най-ново поколение скутер, достоен за всеки километър, навсякъде по света. Хубавата новина е, че нашите партньори от KYMCO предоставят възможност за тест драйв с AK 550, както и с всички останали модели в градска среда. Официалната премиера на макси скутера AK 550 е по време на Международен Автомобилен салон, който ще се проведе от 14 до 22 октомври в Интер Експо Център – гр. София.
Посланик на марката в България е най-успешната българска сноубордистка – Александра Жекова, която кара скутер KYMCO PEOPLE GT 125i, и в продължение на години призова водачите със своето поведение на пътя за повече толерантност, внимание и отговорност.

Автошкола Василеви разполага с още 5 учебни мотора, сред които са 2 от марката Kawasaki, 2 представители на Yamaha и един от марката Suzuki. Курсовете за категория А се провеждат на паркинга на магазин МЕТРО 2, намиращ се на бул. Сливница 182, а повече информация и необходимите документи за включване в курса може да откриете тук.
Очаквайте още интересни новини около партньорството на автошкола Василеви с KYMCO.

Официално представителство на KYMCO, ШОУ РУМ и СЕРВИЗ:
гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” 92; 0892 922 922; www.kymco.bg

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: