Пролетта вече е тук, а с нея традиционно откриваме и мото сезона. Ако мечтаеш да караш мотор, запиши сега курс за управление на МПС от Категория А, А1 или А2 в Автошкола Василеви.

Безопасното управление на мотоциклет изисква сериозни умения и отговорно поведение на пътя:

  • При нас ще получиш солидна теоретична и практическа подготовка, която ще ти даде повече сигурност в ежедневните ситуации на пътя.
  • Ще се запознаеш с теми като „Безопасност на движението“ и „Общо устройство на мотоциклета”.
  • Под вещото ръководство на професионалните ни инструктори ще работиш за качества като координация, баланс и концентрация и ще имаш възможност да тренираш уменията си на полигон и в градски условия.
За записвания: копие от диплома и снимка. За повече информация вижте тук.

Офис Надежда

0876976144

Офис Люлин

0896650173

Офис Овча Купел

0896650181

„Управлението на мотоциклет носи усещане за свобода, засилва връзката със заобикалящата те среда и може да е изключително зареждащо, особено когато шофираш из живописни местности. Но трябва винаги да си нащрек и да предвиждаш вероятните маневри на всички участници в движението, да си готов за неочакваното. Топ приоритет в Автошколата ни е да работим върху всички качества, които ще развият у вас тази сигурност и предпазливост при шофирането“, коментира инж. Васил Балкански, инструктор в школата.

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: