FullSizeRenderКампанията на Автошкола Василеви – „Мисия Безопасност“ бе сред номинациите в категорията „Инициативи за пътна безопасност от фирми и корпорации“ на шестото поредно издание на конкурса „Годишни награди за пътна безопасност“.
Конкурсът оценява реализирани инициативи в областта на пътната безопасност, като биват номинирани и отличени добрите практики в областта на безопасността на движението, повишаване на културата на пътя и предотвратяване на пътно транспортни произшествия.
Оценяването на реализирани инициативи за пътна безопасност бе в следните категории:
Инициативи за пътна безопасност от :
– Неправителствени организации.
– Фирми и корпорации.
– Държавни институции и местни администрации.
– Детски градини и училища – специална награда предоставена от Национална асоциация “Професионална подготовка и квалификация”.
Журналистически материали, публикации в пресата, журналисти, предавания и медии отразяващи проблемите на пътната безопасност.
Специална награда на служител на пътна полиция, с личен принос (предотвратил пътен инцидент или е участвал в спасяване на пострадали при ПТП или е оказал помощ на такива хора).
Кампанията „Мисия безопасност“ бе наредена сред кампаниите на „Каменица“ АД , Бензиностанции „Еко“ България,“ Златна панега цимент“ и др.
„Мисия безопасност“ предоставя безплатни теоретични курсове, за опресняване на знанията и запознаване с новите правила от закона,и е насочена към практикуващи шофьори.
Кампанията ще бъде подновена отново през пролетта на 2017 година.

IMG_0188 IMG_0189

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: