IMG-0276Проектът на автошкола Василеви, реализиран съвместно с Idea PR&Advertising – „Мисия Безопасност“ спечели първо място в  Годишните награди за пътна безопасност, категория Инициативи за пътна безопасност от фирми и корпорации по време на  официалната церемония по награждаване на победителите в конкурса, която се проведе на 30 януари в София.

„Мисия Безопасност“ си подели първото място с проекта на Газпром – Струва ли си?, като пребори за златното отличие останалите участници в конкурсната категория – Каменица АД, Рено Нисан България и Писта Дракон.

Припомняме, че „Мисия Безопасност“ е благотворително състезание в подкрепа на Holiday Heroes, в което се включиxa служителите на 6 компании и премериxa знанията и уменията си по пътна безопасност. Участниците преминаxa през обучителен теоретичен курс, след което трябваше да решават изпитни листовки и да демонстрират на практика уменията си зад волана.

Годишни награди за пътна безопасност е конкурс за реализирани инициативи в областта на пътната безопасност, които номинират и отличават добрите практики в областта на безопасността на движението, повишаване на културата на пътя и предотвратяване на пътно транспортни произшествия.

IMG-0282

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: