Благотворително състезание по пътна безопасност между компании

14-15 октомври 2017 г.

Misiq-Bezopasnost-FB-Cover

„Мисия Безопасност“ е благотворително състезание за водачи на автомобили, които познават и спазват правилата на движение. В него могат да участват един или повече отбори на компании, които ще преминат през обучение, а след това и състезание от две части – теоретична и практическа. По време на теоретичната част отборите-участници присъстват на лекции по пътна безопасност, за запознаване с най-новите промени в Закона за движение по пътищата. Лекциите се водят от лицензиран преподавател, като се разясняват и често срещани ситуации на пътя и допусканите грешки от водачите.

Участниците ще научат новостите, ще си припомнят вече забравени правила за движение и с това ще подпомогнат семейства в нужда, тъй като 20% от таксата за участие на всеки отбор ще бъде дарена за провеждането на коледната кампания на Holiday Heroes.

 

Мисия Безопасност:

 • Специфичен тийм билдинг, съчетаващ игрови и състезателни елементи с получаването на полезни практически знания
 • Формат, който насърчава екипния дух и сътрудничество
 • Насочва вниманието към значима обществена кауза и предлага работещи стъпки за подобряване на средата по пътищата в България
 • Възпитава обществени и корпоративни ценности
 • Предлага модел за съпричастност и корпоративна благотворителност с послание

Таксата за участие е в размер от 700 лв. за отбор от 4 души и се заплаща по следната сметка:

IBAN: BG33UNCR70001521137471
BIC: UNCRBGSF UNICREDIT BULBANK
Основание за плащане „Такса участие – Мисия Безопасност“.  

ПЪЛНИТЕ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК

За Holiday Heroes

Holiday Heroes (сдружение “Празнични герои”) е инициатор на кампании за директна благотворителност. От 2012 го. организацията помага на семейства в нужда (социално слаби, възрастни хора, самотни родители, хора с увреждания), като доставя директно в домовете им празнични пакети с хранителни продукти за светлите християнски празници за Коледа и Великден. Всеки пакет съдържа основни хранителни продукти като брашно, олио, варива, месни и/или млечни продукти, шоколадови изделия, а за Коледа има и играчка за малчуганите в семействата.

За последните пет години Празничните герои са помогнали на хиляди семейства в цяла България. Успехът на сдружението се дължи на стотиците доброволци, които с безвъзмездния си труд помагат за осъществяването на различните инициативи – административна дейност, координация,  опаковане и доставка на празнични пакети. Но и на безбройните дарите – индивидуални и корпоративни. Огромен принос за резултатите на организацията имат и посланиците на каузата, едни от най-популярните лица от българския шоубизнес, които работят неуморно за успеха на Holiday Heroes, както и медиите, които представят целите и резултатите на каузата. 

Повече информация можете на научите на www.HolidayHeroes.bg

Благотворително състезание по пътна безопасност за компании

  Имена

  Е-mail

  Телефон

  Фирма