Курс за придобиване или удължаване на “ADR свидетелство на водач, превозващ опасни товари по шосе” ще се проведе в дните 4-ти, 5-ти, 6-ти и 7-ми август.

 

Необходими документи за записване:

– лична карта

– удостоверение за АДР (ако има завършен курс преди това)

 

Курсът ще се проведe в учебен център I на автошкола “Василеви”.

Адрес: кв. Люлин 10, бул. “Луи Пастьор”, на ъгъла с ул. “Ген. Никола Генев”.

 

Изпитът ще се проведе на 12-ти август в Регионална дирекция “Автомобилна администрация”, която се намира на адрес: ул. „Витиня“ 1.

 

За записване можете да използвате и нашата онлайн форма.

 

Курс за придобиване на “ADR”

Курсът за придобиване на “ADR” е предназначен за водачите, които нямат издадено “ADR свидетелство на водач, превозващ опасни товари по шосе”. Продължителността на курса варира между 2 и 5 дни в зависимост от модулите, за които кандидатът се явява.

Модули:

– Основен курс – Дава право за превоз на пакетирани опасни товари, включително газ пробан-бутан в бутилки (до определено количество). Продължителност на обучението 3 дни.

– Цистерни – Дава право за превоз на насипни материали и течности. Продължителност на обучението 2 дни.

– Взривоопасни вещества /Клас 1/ – Дава право за превоз на барут, динамит, фойерверки и други. Продължителност на обучението 2 дни.

– Радиоактивни вещества /Клас 7/. Продължителност на обучението 2 дни.

 

Курс за удължаване на “ADR”

Курсът за удължаване на “ADR” е предназначен за водачите, които имат издадено “ADR свидетелство на водач, превозващ опасни товари по шосе”, което е валидно в деня на изпита. С курса могат да бъдат удължени само модулите, които водачът притежава. Курсът е с продължителност до 5 дни, в зависимост от модулите, за които кандидатът се явява.

 

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: