uch-vasileviВ началото на месец април в квартал Овча купел ще отвори врати още един учебен център на автошкола Василеви. Центърът разполага с офис за информация и записване на курсисти, психо лаборатория, както и модерен кабинет, обзаведен по всички европейски изисквания и оборудван с мултимедия и таблети за решаване на изпитните листовки. Предимство на кабинетите във всички учебни центрове на автошколата е, че са лицензирани и свързани с камери за наблюдение, според изискванията на Държавната автомобилна инспекция. Благодарение на това, курсистите могат да се явят на изпит пред ДАИ в центъра, в който са се обучавали.

Адресът е на изключително комуникативно място – ж.к Овча Купел 1, ул. Президент Линкълн 29.

Автошкола “Василеви” е първата фирма в бранша, която притежава международен сертификат за качество на предлаганите услуги – ISO 9001.
Автошкола „Василеви“ предлага обучение на кандидати на територията на Софийска област за придобиване на правоспособност за управление на МПС за всички категории; курсове за превоз на опасни товари – ADR; курсове за възстановяване на контролни точки; обучение за придобиване на професионална компетентност за превоз на пътници и товари; извършване на международен автобусен превоз на пътници; извършване на превоз на товари на територията на Република България.

За доброто обучение на младите шофьори се грижат 23 инструктор-преподаватели, както и трима преподаватели по теория.

Официалното откриване на новия кабинет ще бъде изпълнено с много изненади и промоции, подготвени от екипа на автошкола Василеви.

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: