Ако с времето сте пренебрегнали, забравили или неусъвършенствали шофьорските си умения, това може да Ви създаде трудности когато седнете зад волана. Ето защо с помощта на нашите инструктори Вие имате възможността да възстановите и утвърдите своите навици за шофиране.
Автошкола Василеви предлага опреснителни часове по кормуване, от които могат да се възползват всички, които се чувстват неуверени зад волана и желаят да опреснят своите знания и умения при управление на МПС.
В началото на опреснителния курс, ние ще оценим Вашите знания и умения за управление на автомобил. По време на обучението Вие ще имате възможност да си припомните уменията и техниките за управление на автомобил, извънградско шофиране, управление в градски условия, управление при интензивен трафик, маневри като паркиране и др. Обучението се провежда в удобно за курсиста време, включително събота и неделя.
За провеждане на учебните часове е необходимо да притежавате валидна шофьорска книжка, категория В, а цената за един опреснителен час е 25 лв. При заявени по-голям брой часове получавате отстъпка от реалната цена, като Вие сами определяте необходимия Ви брой часове.
Ако искате да възвърнете самочувствието си на пътя, запишете се в най-удобния за Вас учебен център на автошкола Василеви в ж.к. Люлин 9, ж.к. Надежда 3, или в ж.к. Овча купел.
Очакваме Ви!

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: