С настъпването на пролетта желанието да излезем на разходка с мотора става все по неудържимо.
И както слънцето става все по-щедро и ни радва все по-често и по-дълго с лъчите си, така и ние искаме да ви зарадваме с възможност да придобиете категория А, А1 или А2 с отстъпка от 50 лв. при записване до края на месец април.
И тъй като екипът ни е дисциплиниран и отговорен, всички ние се съобразяваме с извънредното положение в България и офисите ни за записване ще останат затворени до 29 март или до второ нареждане, а промоцията ще бъде удължена до 30 април, като оставаме на разположение за информация и записвания на телефон 0876976144.
Всеки, който желае да се информира за шофьорските курсове за различните категории или за условията за записване може да се обади на посочения телефон или да ни пише на email: vasilevi_2005@mail.bg.
Курсовете ще бъдат подновени от 30 март. В случай, че бъде издадена нова заповед, ще ви информираме.
Припомняме ви, че във връзка с откритите случаи на новия коронавирус COVID-2019 и с цел ограничаване на разпространението му и превенция на населението, бе получено нареждане от Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ да бъдат преустановени обученията по теория и практика за придобиване правоспособност за управление на МПС, а датите за изпити пред ДАИ се изместват с две седмици.

Екипът на Автошкола Василеви ще ви очаква. Бъдете здрави!

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: