Какво е „Мисия Безопасност“?

„Мисия Безопасност“ е състезание по пътна безопасност, създадено от „Автошкола Василеви“, което насочва вниманието към продължаващото обучение и превенцията, като най-сигурно средство за намаляване на катастрофите по пътищата на България. Носител е на голямата награда на „Годишни награди по пътна безопасност 2017“.

Осъществява се от „Автошкола Василеви“, съвместно с Idea PR & Advertising, в партньорство с КАТ и Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

За кого е предназначено състезанието?

Състезанието „Мисия Безопасност“ е предназначено за компании и организации, които имат желание да организират игрово-образователна тиймбилдинг активност за своите служители и е изключително подходящо както за компании, чиито служители са често на пътя, така и за компании, готови да експериментират с иновативни идеи и преживявания за своя екип.

Защо да изберете „Мисия Безопасност“ за служителите на Вашата компания?

Кампанията се вписва ефективно в програмите за вътрешна комуникация, корпоративна социална отговорност и employer branding. Участието в проекта дава няколко непосредствени и стратегически ползи:

  • Проверява нивото на водачите на МПС в компанията и опреснява техните знания, под формата на забавна и увлекателна игра;
  • Показва в реална среда какви са новостите и защо е важно продължаващото обучение за пътна безопасност;
  • Става част от собствената програма за корпоративна социална отговорност и управление на човешките ресурси;
  • Може да съхрани здравето и живота на водачите и пътниците в служебните и личните МПС на работещите във фирмата, а в материален аспект – да спести разходи от щети, актове и глоби;
  • Развива колективните ценности в организацията, чрез участие в проект, който създава добавена обществена стойност по достъпен, забавен и полезен начин;
  • Спомага за екипния дух и позитивната комуникация, вдъхновява отговорно поведение, толерантност и съпричастност.

Възползвайте се от предложението ни за завладяващ и интелигентно построен тиймбилдинг, защото една от най-добрите инвестиции за вашия бизнес е инвестицията във вашия екип!

Направете запитване и получете оферта:

Idea PR & Advertising

+359 877 13 19 33

office@idea-agency.bg

Тиймбилдинг Мисия Безопасност:

Мисия Безопасност в подкрепа на коледната кампания на Holiday Heroes: