Улови мига – снимай кола на Василеви и качи снимката на фейсбук страницата на Автошкола Василеви. Където и да се намираш (по път за работа, училище, кино, купон… ) бъди на щрек, оглеждай се. Видиш ли брандирана кола с надпис „Василеви“ щракай смело и може да спечелиш страхотен часовник!

Правила:
Участвай в играта и спечели страхотен часовник, просто БЪДИ НА ЩРЕК!

Как да участвате?
За да се включите е необходимо да снимате кола на Василеви и да качите снимката на фейсбук страницата на Автошкола Василеви.
Да предизвикате поне един приятел във фейсбук, като при качването на направената от вас снимка, тагнете имената на избраните приятели и над снимката напишете/копирайте : ПРЕДИЗВИКАН СИ. БЪДИ НА ЩРЕК!
Играта ще бъде активна от днес (01.11) до (20.12). След изтичането на периода на играта на случаен принцип ще бъдат изтеглени общо десет печеливши, които са публикували снимка на кола с надпис Василеви на фейсбук страницата на Автошкола Василеви. Всеки участник има право да участва многократно.
Снимки под настоящата бележка няма да бъдат считани за участие в томболата.

Кой ще спечели?
Печелят общо 10 участници (5 мъже и 5 жени), които са публикували на фейсбук страницата на Автошкола Василеви снимка на кола с надпис „Василеви“.

Колко ще продължи играта?
От 01.11.2016 г. до 23:59 ч. на 20.12.2016 г.

Как да получите наградата си, ако сте сред спечелилите?
Печелившите ще бъдат обявени в четвъртък (22.12) след приключване на играта чрез пост във Facebook страницата на Автошкола Василеви. Ако вашето име е сред печелившите, ние ще се свържем с Вас чрез лично съобщение във Facebook и ще ви дадем инструкции как и къде да получите своята награда. В случай, че печелившият не отговори на съобщението ни в рамките на два дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата.

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: