Още два дни имат на разположение всички компании, които искат да се включат в благотворителния турнир по пътна безопасност между компании, в подкрепа на Holiday Heroes – „Мисия Безопасност“. Крайният срок за записване е 10 октомври, като платформата ще бъде активна до 23:59 ч.

Благотворителният турнир, ще се проведе на 14 и 15 октомври в учебните центрове и полигона на автошкола Василеви, като целта на състезанието не е да се демонстрират високи скорости и опасно шофиране, а точно обратното, участниците да опреснят своите теоритични и практически познания в своеобразен тийм-билдинг, част от програмите за корпоративна социална отговорност.

Известната българска актрива и каскадьор Яна Маринова се припозна в благотворителния турнир и се превърна в негов посланик. „Да сме отговорни шофьори и да не спираме да се учим, проверяваме своите знания и спазваме правилата за движение по пътищата не е клише.“, казва в специално видеообръщение актрисата.

Всяка компания може да участва с неограничен брой отбори, като съгласно регламента, всеки отбор се състои от четири души. Първият ден от състезанието е посветен на теоритична подготовка и проверка на теоритичните знания на участниците, които ще решават листовки, а вторият, ще изпита практическите умения на полигона.

Сред участниците в състезанието са екипи на Аурубис България, „ЗД Евроинс“ АД, НЕТ1, Ин Тайм и медиен отбор на БНТ 2.

Повече информация, както и регистрационната форма за „Мисия Безопасност“ може да откриете тук.

С пълните правила за участие в благотворителния турнир може да се запознаете тук.

Партньори на “Мисия Безопасност“ са Българска асоциация на пострадали при катастрофи, ИКЕМ, Метро, SONAX, „ЗД Евроинс“ АД.

Ексклузивен медиен партньор: БНТ2

Медийни партньори – b2b media, EspressoNews.

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: