На официална церемония в НДК бяха отличени призьорите в третото издание на Годишните награди на b2b Media. Автошкола Василеви грабна отличието в категорията „Социално-отговорна кампания на годината“, с кампанията „Мисия Безопасност“, която бе реализирана със съдействието на PR агенция Idea PR & Advertising, a това бе най-оспорваната категория в конкурса.
Другите победители в категорията са съответно 3CON – “Защото здравето има значение” – социална кампания за безплатни прегледи за гръбначни заболявания на второ място; Dentsu Aegis Network Bulgaria – дългосрочна програма за намаляване на вредното въздействие на нейния бизнес върху околната среда – трето място и дм България ЕООД – кампания „Слънчевите деца 2017“ – заедно за здравето на децата на четвърто място.
Класирането се основава на гласуването от журито, което оцени устойчивото и иновативно поведение на компаниите, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите, и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

Припомняме, че „Мисия Безопасност“ стартира през 2016 г., като целта на проекта е да опресни и актуализира знанията на водачите на МПС. Опитът и наблюденията показват, че с времето познанията върху теорията и правилата за движение по пътищата намаляват, а водачите нямат възможност и не взимат допълнителни часове по теория. Поради тези причини Автошкола Василеви започна да провежда безплатни обучения, които дават възможност на желаещите да се запознаят с промените в Закона за движение по пътищата, правилните начини за реакция и действие при опасни ситуации и ПТП, симулации с Алко очилата, които показват какво е когато алкохолът в кръвта е 0,8 промила, както и любопитни факти и статистика свързани с катастрофите.

IMG_8845IMG_8846 IMG_8843

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: