Автошкола “Василеви” предлага специална оферта за всички служители на магазин МЕТРО 2, гр. София: 50 лв. отстъпка от цената, за всеки един курс, предлаган от школата.

Желаещите да се възползват от промоцията, ще могат да го направят, като предоставят служебен бадж при записването на избрания от тях курс, на място в учебните центрове, на адреси:

Гр. София, кв. Люлин 10
M: 0878904411
E-mail: info@vasilevi.com
Виж на картата → ул. „Ген. Никола Генев“ , блок 103 А

Гр. София, Надежда 3
M: 0876 976 144
E-mail: info@vasilevi.com
Виж на картата → ул. Подпоручик Футеков 1 /на метростанция „Бели Дунав“ на кръстовището на бул. „Ломско шосе“ с ул. „Бели Дунав“ срещу магазин Била/

Гр. София, ж.к Овча Купел 1
M: 0896 650 181
E-mail: info@vasilevi.com
Виж на картата → бул. Президент Линкълн 29 /до хипермаркет Кауфланд/

Промоцията важи за всички категории: Категория B; Категория B1; Категория B автоматик; Категория В за хора с двигателни проблеми; Категория B+Е; Категория А, А1, А2; Категория C; Категория C+E; Категория D; Превоз на опасни товари; Професионална компетентност; Възстановяване на контролни точки; Психо тест.

Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори с богат опит и внимателен, индивидуален подход към всеки обучаем. Повече информация за цени, детайли за курсовете и необходими документи, интересуващите се могат да научат на сайта, на телефон +359876 976 144 и на място в учебните центрове.

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: