Уважаеми клиенти,

Във връзка със сигнали за публикуване на невярна информация от фалшиви фейсбук профили, които се представят за част от екипа на автошкола „Василеви“, Ви призоваваме да бъдете особено внимателни и да не съдействате за това да бъдете измамени.
Разпространената информация, че автошкола „Василеви“ предлага фиктивни услуги, свързани с издаването на свидетелства за управление на превозни средства, е невярна и цели чрез доказания престиж и авторитета на нашата школа, да злоупотреби с Вашите лични данни и финансови средства.
През всички години опит, които школата има зад гърба си, качественото обучение на курсистите винаги е било приоритет номер едно. Ние сме първата фирма в бранша, която притежава международен сертификат за качество на предлаганите услуги ISO 9001:2008 и държим на нашата репутация.
С действията на злонамерените личности са се заели отговорните органи и институции. Приканваме Ви, ако попаднете на някой от тези профили, да ни подкрепите като ги докладвате.

https://www.facebook.com/gabriela.valerieva

https://www.facebook.com/profile.php?id=100052423423677

За актуални активности, инициативи на фирмата и новата онлайн форма за записване следете на нашия сайт https://vasilevi.com/ и официалната ни фейсбук страница https://www.facebook.com/vasilevi2005.

Ако имате съмнения, свържете се с нас, преди да предоставите своите данни!

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: