Автошкола “Василеви” предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове за всички категории на територията на град София и Софийска област. Обучението се извършва от високо квалифицирани инструктори с богат опит и внимателен, индивидуален подход към всеки обучаем.

През 2012 г. Автошкола „Василеви“ отвори модерен, комфортен и отговарящ на всички европейски изисквания учебен център, в който се провежда обучението за всички шофьорски курсове, с няколко учебни зали, психо лаборатория, офис и лицензиран, учебен кабинет за провеждане на изпити пред ДАИ. През 2014 г. беше открит втори собствен учебен център в кв. Надежда 3, а през 2016 г. и трети в кв. Овча Купел.

Автошкола Василеви е първата фирма в бранша, притежаваща сертификат ISO 9001:2008 “Система за управление на Качеството”.

За да докаже качеството на предлаганите услуги „Василеви 2005” ЕООД внедри „Система за управление на качеството” съобразена с всички изисквания, породени от корпоративната визия на Организация, нормативните документи, касаещи дейността и изискванията на международен стандарт ISO 9001:2008.

Владимир Василев, основател

  • Десетки хиляди обучени кандидати
  • Десетки хиляди успешно преминати изпити по теория и практика
  • Петнадесет години опит и надграждане

+359876 976 144

Обади ни се и направи своето запитване по телефона

Работно време

Делнични дни  08:00 – 18:00
СЪБОТА:  ЗАТВОРЕНО
НЕДЕЛЯ:  ЗАТВОРЕНО
2000
Започнахме с един автомобил
Автошкола Василеви започва дейност, благодарение на ентусиазма на Владимир Василев. Следвайки примера на баща си, който е учител по кормилна практика и възпитан на труд и постоянство, той решава да регистрира фирма. Започва с един учебен Фолксваген Джета и постепенно разраства фирмата, закупувайки още автомобили, открива нови офиси и предлага все повече услуги за шофьорите.

Автошколата се превръща в семеен бизнес и традициите на доброто обучение се предават от баща на син и от преподавател на преподавател, за да бъден подържан не просто екип от професионалисти, но и споделяне на опит, приятелство и следване на една посока.

2012
Отворихме първият учебен център
Първият собствен учебният център на автошкола Василеви разполага с три учебни зали, един учебен кабинет, оборудван по всички изисквания, както и офис, в който можете да получите информация за предлаганите услуги и да подадете своите документи за записване на курс.
За да докаже качеството на предлаганите услуги автошкола Василеви внедри „Система за управление на качеството” съобразена с всички изисквания, породени от корпоративната визия на Организация, нормативните документи, касаещи дейността и изискванията на международен стандарт ISO 9001:2008.
Автошкола “Василеви” е първата фирма в бранша, която притежава международен сертификат за качество на предлаганите услуги.
2014
Отворихме вторият учебен център
В квартал Надежда отвори врати още един собствен учебен център на автошкола Василеви. Центърът разполага с кабинет за теоретично обучение, както и офис за информация и записване на курсисти. Кабинетите са обзаведени и оборудвани по всички европейски изисквания, предлагащи мултимедийно обучение, както и провеждане на изпит с таблети за онлайн решаване на изпитните листовки.
2016
Отворихме третия учебен център
В квартал Овча Купел отвори врати още един собствен учебен център на автошкола Василеви. Центърът разполага с кабинет за теоретично обучение, както и офис за информация и записване на курсисти. Кабинетите са обзаведени и оборудвани по всички европейски изисквания, предлагащи мултимедийно обучение, както и провеждане на изпит с таблети за онлайн решаване на изпитните листовки.

Галерия

Биопрограма Летище София Национална служба за охрана Кока Кола