инж. Владимир Николаев Василев

инж. Владимир Николаев Василев

Преподавател - инструктор
Тел: +359***-***-***

Завършил е ЮЗУ Благоевград със специалност „Технология и управление на транспорта“ . През 2000 година придобива магистърска степен в ТУ-ТК гр. Ямбол със специалност „Преподавател- инструктор“.
Същата година основава Автошкола Василеви.

инж. Венцислав Станимиров

инж. Венцислав Станимиров

Преподавател-инструктор
+359885997614
Венци е завършил УНСС със специалност “Счетоводство и контрол”. След това е специализирал в Сливенският университет  като  “Преподавател – инструктор”. Работи в Автошкола  Василеви   от  2013 година. Венци води обучение по  практика и на английски език.

„Работата ми ме изпълва с удовлетвореност.“

инж. Борислав Кирилов Димитров

инж. Борислав Кирилов Димитров

Преподавател-инструктор
Тел: +359885-997-583
Боби е завършил факултет „Техника и технологии“ град Ямбол със специалност „Автотранспортна и земеделска техника“. От 2008 година работи в Автошкола Василеви .

„Моята страст от малък са тежкотоварните автомобили. Работейки във Василеви сбъднах една мечта.“

инж. Димитър Александров Савов

инж. Димитър Александров Савов

Преподавател - инструктор
Тел: +359896-650-180

Завършил е ВТУ „Тодор Каблешков“ с бакалавърска степен „ Трансопортна техника и технологии“ и магистратури със специалност „Мениджмънт и логистика на транспорта“ и „Икономика на транспорта“. През 2005 година се преквалифицира в ТУ-ТК в град Ямбол специалност „Преподавател – инструктор“.
Работи в автошкола Василеви от 2006 година като преподавател- инструктор.

„Моето желание е курсистите да бъдат отговорни, дисциплинирани и отлично подготвени за предизвикателствата на пътя.“

инж. Светослав Георгиев

инж. Светослав Георгиев

Преподавател-инструктор
+359879968439
Светльо е завършил средното си образование в ПГТЕ „ Хенри Форд“  гр. София през 2009г. След това продължава своето обучение в МГУ „ Св. Иван Рилски“ в град София със специалност „ Газова, горивна, пречиствателна техника и технологии“.  През 2014г. завършва успешно бакалавърската си степен и специализира в Технически университет – София по специалността „ Преподавател – инструктор“. От 2015 г. работи в Автошкола Василеви.

“Да обучавам водачи на МПС за мен е удоволствие. Чувствам се късметлия,  че работя в приятелска обстановка с колектив, изграден от професионалисти.

Щастлив съм, че съм част от екипа на Автошкола Василеви!”

инж. Ивелин Отозбиров

инж. Ивелин Отозбиров

Преподавател - инструктор
Тел: +359889-467-838
Ивелин Отозбиров е с 35 години педагогически трудов стаж . Завършил е висшe образование със специалност „Педагогика“. От 2006 година работи в автошкола Василеви като преподавател – инструктор. Води теоретичен курс ,, Безопасност на движението” за възстановяване на контролни точки.
Данаил Богданов Дикльовски

Данаил Богданов Дикльовски

Преподавател - инструктор
Тел: +359885-997-483

Данаил е завършил института за учители в град Ямбол със специалности „Преподавател по кормилна практика“ и „Преподавател по монтажна практика“. След завършването е работил като инструктор и учител в техникум по транспорт.
От 2008 година работи в Автошкола Василеви като преподавател – инструктор.
“Тук обучението е на много високо ниво, колегите са професионалисти и като цяло атмосферата е приятелска.“

инж. Евгени Петков Караиванов

инж. Евгени Петков Караиванов

Преподавател - инструктор
Тел: +359878-302-001

Евгени е завършил Технически университет гр. Сливен със специалност ,, Преподавател – инструктор“. Има над 15 години стаж по специалността.
От 2010 година работи в Автошкола Василеви като преподавател- инструктор.

Неговото мото е : “Евгений се наричам и работата си обичам!”

инж. Петя Дженева

инж. Петя Дженева

Преподавател - инструктор
Тел: +359879-887-441
През 2003 г. завършва като инструктор-преподавател в ТУ Сливен, през 2005 г. завършва Финанси в ТУ Габрово, а през 2007 г. – Администрация в НБУ. Работи като преподавател-инструктор от 2005 г.

“Човек трябва да се занимава с нещо, което наистина му е интересно. Нещо, с което наистина му е приятно да прекарва от 12 до 15 час на ден, правейки го, а през останалото време да продължава да мисли за него.”

Слави Лазаров

Слави Лазаров

Преподавател-инструктор
+359882425248
Слави е завършил ИУУПП гр. Ямбол  със специалност „Преподавател по кормилна практика“ . От 2009 работи в автошкола Василеви като преподавател- инструктор.

„Избрах професия, която харесвам и която работя  с огромно желание. Да обучаваш водачи на МПС е предизвикателство и голяма отговорност. Моите курсисти трябва да знаят, да могат и да бъдат дисциплинирани на пътя.“

инж. Любомир Ненов

инж. Любомир Ненов

Преподавател-инструктор
+359885997631
Любомир е завършил ВНУ ,,Васил Левски“ гр. Велико Търново и започва да обучава водачи на АБТТ. След това специализира в Академията на МВР и постъпва на работа в системата на МВР – направление ,,Криминална полиция“. През 2011 година завършва Технически университет гр. Сливен със специалност ,,Преподавател – инструктор на водачи на МПС“. От тогава работи в Автошкола  Василеви.
инж. Сияна Димитрова

инж. Сияна Димитрова

Преподавател-инструктор
+359879988439
Сияна e родена в град Варна през 1991 г. Завършила е факултет „Техника и технологии“  град Ямбол  специалност „Автотранспортна и земеделска техника“ с квалификация Учител – инструктор. От 2015 г. Тя се присъединява към нашия екип, за да сбъдне една своя мечта и за да докаже на всички нас, че когато имаш цел и постоянство всичко е достижимо.

„Всеки ден се чувствам прекрасно от работата си, тъй като тя е част от моето хоби, което съумявам да предам и на другите“.

инж. Любомир Димитров

инж. Любомир Димитров

Преподавател - инструктор
Тел: +359876714726
През 2017 година завършва бакалаварска степен с професионална квалификация “Машинен инженер” във факултет “Техника и технологии” град Ямбол,  специалност “Автотранспортна и земеделска техника”. Същата година придобива и квалификацията преподавател-инструктор. Неговата страст и хоби през свободното време са моторите.

“Да обучиш добри водачи, които да са отговорни на пътя, не е работа, а мисия, която е осъществима от съвместните ни усилия и работа заедно.”

инж. Васил Балкански

инж. Васил Балкански

Преподавател-иструктор