Официално откриване и освещаване на новия учебен център на автошкола Василеви в квартал Надежда се състоя на 04.07.2014 г. Лентата преряза управителят инж. Владимир Василев. Центърът разполага с кабинет за теоретично обучение, кабинет за провеждане на изпити пред ДАИ, както и офис за информация и записване на курсисти. Кабинетите са обзаведени и оборудвани по всички европейски изисквания, предлагащи мултимедиино обучение,както и възможност онлайн решаване на изпитните листовки на таблети. В лицензираните кабинети курсистите ще могат да се явяват на изпит пред ДАИ в учебния център, в който са се обучавали.

Адресът е на изключително комуникативно място, на метростанция „Бели Дунав“ срещу Била, на кръстовището на бул. „Ломско шосе“ и ул. „Бели Дунав“.

Автошкола „Василеви“ предлага обучение на кандидати на територията на Софийска област за придобиване на правоспособност за управление на МПС за всички категории; курсове за превоз на опасни товари – ADR; курсове за възстановяване на контролни точки; обучение за придобиване на професионална компетентност за превоз на пътници и товари; извършване на международен автомобилен превоз на пътници; извършване на превоз на товари на територията на Република България.

Очакваме Ви в най- новия учебен център в квартал Надежда на метростанция „Бели Дунав“ срещу Била.

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: