В квартал Надежда отвори врати още един учебен център на автошкола Василеви. Центърът разполага с офис за информация и записване на курсисти, както и три модерни кабинета, обзаведени и оборудвани по всички изисквания с мулти медии, камери и таблети за решаване на изпитните листовки. В лицензираните кабинети нашите курсистите ще могат да се явяват на изпит пред ДАИ в учебния център, където са се обучавали.

Адресът е на изключително комуникативно място, на метростанция „Бели Дунав“ под бул. „Ломско шосе“ на кръстовището с ул. „Бели Дунав“ срещу магазин Била.

Автошкола “Василеви” е първата фирма в бранша, която притежава международен сертификат за качество на предлаганите услуги – ISO 9001.

Автошкола „Василеви“ предлага обучение на кандидати на територията на Софийска област за придобиване на правоспособност за управление на МПС за всички категории; курсове за превоз на опасни товари – ADR; курсове за възстановяване на контролни точки; обучение за придобиване на професионална компетентност за превоз на пътници и товари; извършване на международен автомобилен превоз на пътници; извършване на превоз на товари на територията на Република България.

Очакваме Ви в най- новия учебен център на Автошкола Василеви в квартал Надежда на метростанция „Бели Дунав“ срещу Била!

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: