Качеството е по- важно от количеството, но ние разполагаме и с двете. В автошкола Василеви работят 18 преподавателя, доказали и утвърдили във времето своя професионализъм. Ако трябва да Ви запознаем с нашата мисия и визия, както е редно, то нека Ви споделим по- скоро какви са нашите принципи, цели, амбиции и какво ни носи удовлетворение в работата.
Водещ принцип в работата на всеки един от инструкторите ни е индивидуалния подход към курсиста. Графика за кормуване правим заедно с Вас, в зависимост от Вашите предпочитания и възможности. Можем да кормуваме сутрин, на обяд, след обяд, след работа или вечер, можем и в почивните дни. Можем да караме в района, в който живеете или да преминаваме маршрут, който ще трябва да преминавате в ежедневието си. Ще Ви обърнем повече внимание на това, което Ви затруднява, ако се налага ще повтаряме, докато стане ясно и се почувствате уверени. Ще спираме и тръгваме, ще паркираме и изобщо ще работим върху това, което притеснява именно Вас, за да превъзмогнете притеснението и да започнете да изпитвате наслада от шофирането.

В автошкола „Василеви“ имаме високо квалифицирани англо и рускоговорящи инструктори, владеещи отлично терминологията, използвана в обучителния процес. Теоретичното обучение, както и преминаването на изпита по теория се осъществя на таблет с решаване на електронни листовки на английски или руски език.

Целта, която следват нашите инструктори е курсистите да бъдат добре подготвени да шофират и да се чувстват спокойни на пътя. За да бъде постигнато това е необходимо да Ви предразположим, да си имаме доверие и напрежението да изчезне. Как ли? Нашите инструктори имат много теми за обсъждане близки до вашите интереси. Например Дани е майстор кулинар и с него можете да обсъдите някоя друга рецепта за разтапящо се в устата руло с мармалад и след това, вече отпуснали се и чувствайки се в свои води да запалите автомобила и да научите нещо ново и за шофирането. Иво пък знае много тънкости в бойните изкуства, Любо е любител фотограф и вечния папарак на всяко фирмено парти. Може би тази информация е достатъчна засега, а когато се започнете курс при нас ще научите още много, много важни и полезни неща.. а доволните курсисти са наградата за успешната работа и мотивацията да продължават да бъдат толкова всеотдайни, отговорни и раздаващи се в работата си.