Какво споделят другите за нас?

 • Благодаря на Дани Дикльовски за изключителното търпение

  Анна Маринова ( Анна Маринова )
  Анна Маринова
  От все сърце изказвам моята сърдечна благодарност на моя инструктор Дани Дикльовски, благодарение на когото днес успешно взех изпита по кормуване за категория "В". Благодаря на Дани Дикльовски за изключителното търпение, отношение, за изчерпателните обяснения, индивидуалния подход, чудесно настроение, насърчения! Той не само е истински професионалист, но е чудесен човек! Благодаря за професионализма на цялата Автошкола "Василеви"! Искрено осъзнавам, че има още много какво да се уча и какво да желая, но Вие давате чудесна основа и то по един професоинален начин! От все сърце и непременно ще препоръчам школата на всички мои приятели! Нека Бог да ви дава дълги и благословени години на целия екип в здраве, радост, обич и всяко добро! С почит, уважение и благодарност, Ваша Анна Маринова.
 • След като се опарихме от "евтините" курсове се прехвърлихме в Автошкола "Василеви" и видях разликата!

  Ангел Петров
  Искам отново да благодаря на Автошкола "Василеви"! Много са коректни, инструкторите са на ниво. След като се опарихме от "евтините" курсове се прехвърлихме в Автошкола "Василеви" и видях разликата! Не се лъжете по промоции. Истинското обучение е във Василеви.
 • Гергана Христова
  Хората са отзивчиви, професионалисти и с перфектен автопарк! Мнението ми се протвърди на 100% , че Фирмата за шофьорски курсове в София е една - Автошкола "Василеви".
 • Евелина Спасова
  Василеви не са добри. Василеви са най-добрите. Ако ходиш там, искай инструктор да ти е Митко... Ще черпиш!