В последните часове на годината искаме да благодарим на всички Вас, които ни се доверихте и избрахте да Ви подготвим и обучим, за да бъдете сигурни на пътя и да достигате всяка желана дестинация! Благодарим за милите Ви думи, и хубавите пожелания, за отговорите, които ни давахте и насоките за по- успешна работа, която да бъде съобразена с вашите предпочитания, както и за коментарите в социалните мрежи, на имейла ни и личните пожелания, които получихме от Вас. Оценяваме високо обратната връзка. Това е важно за нас, защото ни дава възможност да разберем кое Ви притеснява и кое Ви харесва, така че да подобрим работата си и да вървим в посоката, в която Вие ни водите. Направихте ни щастливи, още по- заредени с ентусиазъм и енергия да работим за Вас!

През 2014 година обновихме автопарка на автошкола Василеви с 5 нови леки автомобила, а кандидатите за категория „С+Е“ ще могат да се обучават и на прицеп с новия ни MAN TGA. За удобството на нашите курсисти отворихме още един учебен център в кв. Надежда. През изминалата година успяхме да изградим и международни партнорства, да обновим международния сертификат за качеството ISO9001, както и имахме честта да обучим много достойни личности – актьори, общественици, спортисти и големия Григор Димитров.

Благодарим и на нашите инструктори, които се доказаха през изминалата година като истински професионалисти и без които връзката с Вас не би била възможна!

Благодарим на всички наши приятели, сътрудници и колегите в офисите на автошкола Василеви!

Желаем Ви новата 2015 година да бъде изпълнена с положителни емоции, незабравими пътешествия и да се движите винаги по път с предимство в правилната за Вас посока!

logo-footer

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ: